Huikea menestys maantieviesteissä Tarmolle
YleisurheiluJulkaistu: 01.05.2018 00.00

Huikea menestys maantieviesteissä Tarmolle

Kälviän tarmo oli suurin menestyjä vapun maantieviestissä Kokkolassa. Odotukset olivat korkealla heti junnuviestissä, missä puolustettavana oli voitto edelliseltä vuodelta. Luunkova ykkösjoukkue karkasi kauas omille teilleen heti alkuosuuksilla eikä antanut muille tänäkään vuonna mitään mahdollisuutta. Hopeaa Kokkolaan ja pronssia Kannukseen. Tarmon ykkösjoukkueesa juoksivat Luka Kykyri, Vanessa Store, Artturi Junnola, Sointu Heikkilä, Hannes Pirkola ja Kiia Anttila.

Naisten viesti oli seuraavana ohjelmassa. Juoksu pysyi tiukkana aina ankkuriosuuden alkuun saakka, kun Kälviän tarmo ja Kannuksen Ura kamppailivat rajusti. Lopulta Kannus karkasi, ja Tarmo jatkoi mitaliputkeaan joukkueella Mari Bergdahl, Justiina Juntunen, Johanna Ala-Pöntiö sekä Päivi Knutar. U


Miesten viesti pysyi jännittävänä aivan viime metreille saakka, kun Kälviän lisäksi Kannus ja Kalajoki hamusivat kultaa. Kälviän edellinen voitto oli jo kaukana muistoissa, ja joukkuetta vahvisti luunkova Mäkelän perhe Vetelistä. Lopulta Pasi Hautamäki erkani omille teille ja Kälviä nappasi hienon voiton 7 sekunnin turvin ennen Kalajokea. Kälviän mestarijoukkueessa juoksivat Pauli Mäkelä, Niilo Isosaari, Niko Jylhä, Joona Mäkelä, Onni Mäkelä ja ankkurina Pasi Hautamäki.


Tulokset löytyvät osoitteesta :https://kokkolanveikot.sporttisaitti.com/@Bin/7303...