Rauma 9.8
Julkaistu: 12.08.2020 00.00

Rauma 9.8

Klo 05 starttasi bussi Kälviän Vapaa-ajantalolta kohti Raumaa. Välietappeina toimivat Kokkolan ABC, josta napattiin mukaan Milla ja Mannu. Seuraava pysähdys oli vasta Porissa Hotelli Scandicissa. Sieltä olimme varanneet aamupalan, joka olikin varsin maittava ja täyttävä.


Saavuimme Raumalle aikataulun mukaisesti. Kamat pukkariin ja sen jälkeen lämmittelylenkille.

Turnauksen ensimmäinen ottelu oli etukäteisveikkailujen mukaan kovin vastus. Salpa/Karhut yhteisjoukkue (Salo/Pori). Ottelu oli hieman nihkeä ja ajatus pelissä ei ollut vielä täysin mukana. Ehkäpä jalat jäivät bussiin ja ajatus Scandicin aamupalapöytiin. Pelistä kirvelevä 3-2 tappio, vaikka voittokin olisi ollut otettavissa.

Päivän toinen vastustaja oli Tampereelta KooVee. KooVeeta valmensi tuttu mies reilun vuoden takaisesta TFT turnauksesta. Silloin hävisimme ottelun rankkareilla. Tänä vuonna tahti oli jo toinen ja ottelusta voitto 3-1. Ottelu oli jo selkeää parannusta edelliseen.

Tämän jälkeen olikin sitten ruokapaussi. Seuraavaan otteluun aikaa vajaat pari tuntia. Vastus oli järjestävän seuran joukkue SalBa. Ottelu oli kaikkien aikaisempien ottelujen mukainen eli erittäin tasainen. Tämän tason otteluissa joka virheestä rankaistaan ja nyt niitä ei juurikaan tullut. Peli tasan 1-1.

Päivän viimeinen vastustaja oli yhteisjoukkue LoSB/VSS (Lohja/Vihti). LoSB:n naisten edustushan pelaa liigaa, joten varmasti tyttöpuolellakin on imua. Peli oli nopea tempoista ja tilanteet vaihtelivat päästä päähän paikkoja oli molemmilla joukkueilla. Peli tasan 3-3.

Turnaus todisti sen että olemme ihan hyvällä tasolla tyttöjoukkeiden puolella. Pienen Kälviän joukkue pärjää isommillekin. Siitä osoituksena turnauksen 2. sija.

Tästä jatketaan harjoitusottelulla Blue Foxin B tyttöjä vastaan ja sitten jo kolkutteleekin B SM karsinnat Pietarsaaressa.



Seuran uusimmat