Kausi käyntiin kotiturnauksesta
22.10.2020 17:40 Uutiset / Naiset

Kovaa taistelua KannUraa vastaan.

Kälviän Tarmon naiset avasivat kauden upeasti täydellä pistetilillä johtaen lohkoaan ensimmäisen turnauksen jälkeen.

Ensimmäinen peli K-Palloa vastaan alkoi su 18.10 Vapaa-ajan Talolla jo klo 9.30 ja olihan se sanomattakin selvää, että pelivireen kanssa sai tehdä tosissaan töitä. Ottelupalaverissa päätettiin,että lähdetään pelaamaan täydellä höyryllä ja ennakkoluulottomasti. Vastustajasta ei tiedetty ennakkoon juuri mitään. Suunnitelma onnistui ja se näkyi Tarmon hallintana koko ottelun ajan. Maaleja ropisi urakalla. Vastustaja sai muutamia vaarallisia tilanteita aikaiseksi, kun yritimme liian innokkaasti hakea lisämaaleja. Nämä tilanteet kuitenkin Pinja maalilla hoiteli upeasti. Pelistä siis meille mahtava 0-11 avausvoitto. Parhaana palkittiin kapteeni Heli Jääskä. Pistetilin avasivat Kirsi 3+1, Sohvi 2+1, Heli J 1+2, Siiri 1+2,Milja 1+1, Mia 1+1, Jenna 1+1, Minttu 1+0, Heli V 0+1, Neela 0+1, Pinjalle 13 torjuntaa.

Toinen kotiturnauksen peli pelattiin illalla ja tiedettiin, että vastustaja KannUra on erityyppinen joukkue. Peli oli numeraalisesti tasainen vaikkakin Tarmo oli aktiivisempi joukkue ja hallitsi peliä kentällä.Vastustajan maalivahti pelasi hienosti ja vesitti meidän useat maalintekotilanteet. Joukkueensa parhaana palkittu veskari torjui ottelussa 26 kertaa, kun taas meidän Pinja joutui torjuntatöihin ainoastaan viisi kertaa. Kolmannessa erässä joukkue keskittyi pitämään oman maalin puhtaana ja vastustajan pois maalipaikoilta, 2-0 voitto siis riitti meille. Parhaana palkittiin Sohvi Kämäräinen. Pisteille, Heli J 1+0, Milja 0+1, Kirsi 0+1, Sohvi 1+0

Kotiturnauspäivä oli pitkä ja antoisa. Saatiin paljon hyvää palautetta turnauksen järjestelyistä joukkueilta ja tuomareilta. Tuomarit ja toimitsijat hoitivat urakkansa kiitettävästi. Hienosti oli myös yleisö ottanut korona ohjeistukset huomioon. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan turnaukseen Reisjärvelle.


   
Lisää uutisia
Kälviän Tarmo
«  Joulukuu   »
Kategoriat