Ilmajoki 8.11
10.11.2020 13:54 Uutiset / B tytöt

BF matsi

Ilmajoen pelit pelattu. Kaksi turnausta takana ja sija sarjassa on 2. Ollaan ihan siinä tahdissa missä pitääkin. Joukkue tekee joka turnaukseen niitä askeleita, joilla näitä pelejä käännetään. Hitsautuminen yhteen näkyy joka hetki paremmalta. 7 uutta pelaajaa joukkueeseen tälle kaudelle on iso määrä ja vie aikansa, että yhteinen sävel löytyy. Mutta sehän vielä löytyy.

Päivän ensimmäinen matsi oli aina vaikeaa vastustajaa Blue Foxia vastaan. Emme oikein edes muistaneet milloin ollaan viimeksi voitettu BF. Tilastoista löytyi merkintä 10.2 2018. No onhan siitä aikaa. Blue Fox pelaa melkein samalla koostumuksella myös naisten 2 divaria. Ottelusta ei edes pysty kaikkia käänteitä kertailemaan, mutta nitro peli. Joka loppujen lopuksi päättyi meille 7-4

Joukkueen tähtipelaaja palkinnon tästä matsista meni Neea Harju.
Tämän jälkeen pikku breikki, johon kuului evästystä ja tanssiliikkeitä.

Päivän toinen matsi toi uuden vastustaja Papas. Ottelu oli meille ns vaikea matsi. Kevyt 4-0 johtoasema toi ilmeisesti hyvän olon tunteen puseroon, josta ei saatu enään kunnon taistelua kaivettua ulos. Tuloksena 4- 4 tasuri, joka tuntui tappiolta.


Joukkueen tähtipelaaja palkinnon tästä matsista meni Silja Hautamäki


Parantamisen paikka on selkeän johtoaseman säilyttäminen. Nyt maaleja ropisee kyllä vastustajan päätyyn, mutta omissakin soi ja se ei ole meille ihan tyypillistä. Ei muuta kuin sorvin ääreen.

Tytöt ovat kovia, siitä ei päästä mihinkää. Hyvä likat!!


   
Lisää uutisia
Kälviän Tarmo
«  Joulukuu   »
Kategoriat