Isokyrö Areena 16.1.2021
Julkaistu: 17.01.2021 00.00

Isokyrö 16.1 pelattu. Pitkän tauon jälkeen oli paljon kysymysmerkkejä ilmassa kuinka joukkue suoriutuu päivän matsista. Harjoittelu on ollut suunnitellulla tahdilla mutta rajoitukset pääsivät kuitenkin jättämään jälkensä harjoitteluun. Muutama tyttö ehti tasan kerran treenata joukkueen kanssa marraskuun jälkeen. Eli paljon oli mietintä myssyssä.

Päivän ensimmäinen ottelu pelattiin SPV :tä vastaan. Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista. Toisessa kelkka alkoi jo selkeästi kääntyä meidän suuntaan ja SPVn tilanteet saatiin ohjattu hienosti pois maalinteko paikoilta. Kolmannessa erässä lyötiin täys höyry päälle ja maaleja ropisi. Selkeä selätys vastustajasta 8-1. Puolustus oli täyttä rautaa. Ottelun parhaana pelaajana palkittiin sekä järjestän että joukkueen toimesta 3+1 tehot täräyttäneen Nanna Uusisalon @nuusisalo

Kiitos ottelusta @spv_t0506

Päivän toinen matsi pelattiin kiven kovaa Blue Foxia vastaan. Heillä varmasti oli takaraivossa viime kertainen tappio. Ottelu menikin 2 erää 0-0 tilanteessa. Kovaa puolustamista molemmilta joukkueilta. Paikkoja maalintekoon ei hirveästi löytynyt. Kolmannen erän alkuun Mira siirsi meidät 1-0 johtoon. Siitä pari minuuttia ja Blue Fox pääsi tasoittamaan. Erän jälkipuoliskolla Neea heitti pallon Nannalle laitaan josta maalipaikalle ja suoraan juoksusta pallo verkkoon. Tästä ei hirveän kauan tarvinnut odottaa, niin Kiira sai pallon kuin lahjana maalin edessä ja eikä erehtynyt. Pallo kolmannen kerran Blue Foxin verkkoon ja ottelu meille.

Ottelun parhaana palkittiin Neea Harju @neeaharju_ Joukkuepalkitsi hienosta ja periksiantamattomasta taistelusta Alina Honkaharjun @alina.honkaharju.

Kiitos matsista Blue Fox B tytöt

Tästä on hyvä jatkaa treenaamisella kohti seuraavaa turnausta. Piikkipaikalta Kauhajoelle.