Kauhajoki 7.2.
Julkaistu: 08.02.2021 00.00

Kauden kolmanneksi viimeinen aluesarja turnaus on pelattu. Jäljellä vielä 4 ottelua

Päivän eka matsi oli aina niin kovaa FBC Remixiä vastaan. Näissä matseissa on aina säkenöintiä. Remix aloitti pelin kovalla rytinällä. Tolpat kolisivat ja välillä Neean kypärä. Mutta takaiskuitta säästyttiin. 5 pelatun minuutin jälkeen pääsimme peliin mukaan ja molempiin päätyihin syntyi vaarallisia tilenteita. Harjoiteltu kulmasisään lyönti tuotti tulosta ja siirryimme 1-0 johtoon 12 pelatun minuutin jälkeen. Joka oli myös erän lopputulos. 2. Erässä pääsimme 2-0 johtoon. Tämän 2-0 maalin jälkeen tuli todella musta hetki ja vastustaja lähti erä tauolle 3-2 johdossa. Joukkue lähti kovaan takaa-ajoon kolmannessa erässä. Kun ottelua oli jäljellä 3 minuuttia Neea hyppäsi vaihtoaitioon ja kuudes kenttä pelaaja kentälle. Ja tällä kertaa veto tuotti tulosta. Mira teki ottelussa kolmannen maalinsa ja peli tasan 3-3. Tämän jälkeen ottelun painopiste oli vastustajan päädyssä. Kerrankin vetoja tuli joka tilanteesta. Viimeinen veto osui sekunti ennen päätös summeria maali tolppaan, meidän epäonneksi 3cm väärään kohtaan ja pelissä jaettiin pisteet tasan.

Joukkueen tähtipelaajana palkittiin Kiia Anttila

Päivän toisen ottelun luonne oli jo erilainen. Vastusta SB Kauhajoki tekee näistä kohtaamisista aina hankalan. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Peli meille 13-2. Iida Leskiselle hattutemppu, Kiialle, Jutalle ja Jennalle 2 osumaa.

Joukkueen tähtipelaajana palkittiin Kiira Purontaka

Tästä jatketaan sarjakärjessä kohti viimeisiä pelejä. Saas nähdä milloin seuraavia otteluita pelataan, kun olis vielä jäljellä 2kpl SB Vaasa matseja, Papas ja ISB.