Joukkueen viimeinen turnaus
Julkaistu: 26.04.2021 00.00

Joukkueen viimeinen turnaus

Kausi lähenee vääjäämättä loppuaan. Ennätyspitkä kausi koronan aikana, jolloin suurin osa sarjoista ovat olleet pysähdyksissä marraskuusta lähtien. Mutta täällä pohjanmaalla vastuuta toisten terveydestä on kannettu esimerkillisesti, tästä johtuen olemme pelanneet kauden lähes keskeytyksittä. Aluesarja sinällänsä loppui jo 21.2, kun tuli sulkuja pelaamiselle liitolta. Näin ei taaskaan päästy pelaamaan SM Playoff karsintoja. Viime keväänä ne jäivät pelaamatta ja niin myös tanäkin keväänä, vaikka olisimme ne pelaamalla ansainneet. Loppukauden 2 viiimeistä turnausta eivät vaikuta enää mihinkä. Mutta mikä parasta me saamme pelata ja sehän on tämän lajin suola miksi tätä yleensäkin tehdään.


Kausi on mennyt joukkueella todella hienosti. Kauteen lähdettiin selkeästi uudistuneella joukkueella, joka vielä koki syksylläkin pieniä viilauksia. Joukkueessa lopetti 5 pelaajaa edelliskaudesta ja tilalle tuli 5 pelaajaa. Jutta, Jenna, Iida, Anni L ja Anni H. Yhteistyön kautta syksyllä mukaan tulivat vielä Kiira ja Minea. Eli 7 uutta pelaajaa on jo todella paljon.

Syksyn SM Karsinnat olivat vasta totuttelua pelikavereihin ja pelisysteemiin, joten ei oltu vielä lähelläkään valmista joukkuetta. Mutta ei pitänytkään olla. Turnauksesta haettiin kokemusta tulevaisuutta varten ja sitä saatiin roppakaupalla. Sekä pelaajat että valmentajat näkivät mitä pitää tehdä jotta saavutamme kärkeä. Mutta täytyy kuitenkin muistaa, että noissa karkeloissa olimme nuori joukkue ja tulevalle kaudelle alammekin olla jo sarjan sisällä.

Upea uurastus harjoituksissa ja peleissä joukkueelta kauden aikana kantoi taas hedelmää ja mikäli sarja olisi pelattu normaalisti loppuun olisimme uudistaneet sarjavoiton C tytöistä B tyttösarja voitoksi.

Tulevana sunnuntaina pelataan viimeinen turnaus kautta 2020-2021 kotona Kälviällä. Meillä vastuksina aina kovat Blue Fox ja Papas. Molemmille joukkueille sanotaan tässä turnauksessa heipat. Blue Fox ei pelaa enää ensi kaudella T18 sarjaa eikä myöskään Papas.

Molemmat ottelut striimataan, niin jokainen pääsee kotisohvalta seuraamaan joukkueen edesottamuksia.

Seuran uusimmat