Tarmo teki historiaa maantieviestissä!
YleisurheiluJulkaistu: 26.05.2022 20.33

Tarmo teki historiaa maantieviestissä!

Kälviän Tarmo teki historiaa tänään Toholammilla juostussa Keski-Pohjamaan maantieviestissä. Seura voitti kaikki kolme viestiä. Aikaisempina vuosina ei yksikään seura ole pystynyt vastaavaan.

Päivän ensimmäinen voitto junnuviestissä meni kaikkein tiukimmalle. Aksel Puukangas, Jaslia Knuuti, Eino Hannula, Hilda Kolppanen ja Otto Kolppanen pitivät koko viestin ajan Kälviän top3-joukossa. Ankkuri Sointu Heikkilä repi kärjen kiinni ja voitti loppukirissä Kannuksen ja sinetöi junnuviestin hienon voiton.

Hetkeä myöhemmin naiset lähtivät ennakkosuosikkina matkaan. Päivi Knutar ja Vanessa store hoitivat tonttinsa hyvin, ja viestin ratkaisu oli helppoa kolmannella osuudella Jenni Judinin toimesta. Ankkuri Melissa Kykyri sai kruisailla ylhäisessä yksinäisyydessään mestaruuteen.

Miesten viesti lässähti jo alkuun, kun pahin vastustaja Veteli ei ilmestynyt lähtöviivalle. Kuusikko Timo Hietalahti, Luka Kykyri, Julius Viio, Joona Mäkelä, Santeri Kallio ja Onni Mäkelä voittivat kakkoseksi tulleen Toholammin ylivoimaisesti.

Tarmon yleisurheilun kevät oli historiallisen hyvä. Ratakausi alkaa jo ensi viikonloppuna ja ikäkausikisatkin pyörähtävät käyntiin pian .

Mukaan mahtuu vielä toimintaan vaikka treeniryhmissä paljon on jo urheilijoita..!!