Pännäisistä mitalisade, Store SM-5.
YleisurheiluJulkaistu: 14.08.2022 19.12

Aikuisurheilijat kisasivat viikonloppuna Pännäisissä, Tarmon vahvat kestävyysjuoksijat olivat loistavassa vireessä koko viikonlopun. Kuvassa oleva Jenni Judin oli viikonlopun tuplamestari voittaen N30-sarjan 800m ja 1500m. Samassa sarjassa Johanna Ala-Pöntiö oli 800m pronssilla ja 1500m kisan 4.

Naisten 35-v sarjassa Mari Bergdahl otti komean suomenmestaruuden 1500m kisassa ja oli lisäksi hopealla 800m kisassa.

N45v 1500m kisassa Päivi Knutar oli hopealla ja 400m kisassa Päivi otti omansa eli Suomen mestaruuden!

Jari Mäkelä nappasi hopeiset mitalit 800m ja 1500m kisoista miehet 55-vuotiaiden sarjassa.

NURMIJÄRVI oli nuorimpien eli alle 15-vuotiaiden kisanäyttämö. Viimeisten päivien parhaasta saavutuksesta vastasi Vanessa Store kirien T15-sarjassa viidenneksi 300m kisassa.

Sunnuntaina Tessa Herronen juoksi 2000m ollen kisan yhdeksäs. Tessa paransi upeasti ennätystään yli 13 sekuntia aikaan 5.19.

Aaro Kangas osallistui 100m ja 300m kisoihin. 100m kisassa Aaro oli 11. alittaen samalla ensimmäinen kerran elämässään sallituissa tuulioloissa 12sekunnin rajan. Aaron aika oli lupaava 11.94. Sunnuntaina Aaro oli 300m kisassa 12.

Kevään SM-maastojen hopeamitalisti Santeri Kallio ei voinut valitettavasti osallistua kisoihin flunssan takia.