Kälviän Tarmon taloudellinen avustus perheille 2023
SeuraJulkaistu: 31.01.2023 18.15

Kälviän Tarmon taloudellinen avustus perheille 2023

Kokkolan kaupunki on myöntänyt Kälviän Tarmolle 1500 euroa vuodelle 2023 vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille jaettaviin avustuksiin.

Kälviän Tarmossa avustusta voi hakea esim. kausimaksuihin korkeintaan 150 €/vuosi/lapsi tai nuori (alle 18-vuotias). Avustusta riittää näin n. 10 lapselle tai nuorelle vuodessa. Kälviän Tarmon tausta-ajatus on aina ollut, että harrastaminen on mahdollista kaikille! Tarmon kausimaksujen vuoksi ei kannata menettää yöunia.

Toimi näin:

1. Mikäli saat kausimaksun, jonka maksaminen ei kohtuudella onnistu -> Ota yhteys laskun lähettäneeseen joukkueenjohtajaan ja kerro, että haluaisit hakea Tarmon taloudellista avustusta kausimaksuun.

2. Joukkueenjohtaja ottaa yhteyttä seuran sihteeriin, joka maksaa tarvittavan kausimaksun suuruisen summan suoraan joukkueen tilille ja lähetetty kausimaksulasku kuitataan jopoxissa maksetuksi.

3. Joukkueenjohtaja ilmoittaa perheelle, että maksu on suoritettu ja harrastus voi jatkua normaalisti.

Seuran sihteerille ei kerrota, kenelle avustus joukkueessa kohdistuu. Seuralle riittää raportointia varten tieto, kuinka monelle ja kuinka paljon avustusta on maksettu. Seura raportoi avustuksen saajien määrän ja summat kaupungille vuoden lopussa ja hakee vastaavaa avustusta uudelleen seuraavalle vuodelle.

Lisätiedot:

Kälviän Tarmo sihteeri

Mikko Nikkilä, mikko.nikkila@hotmail.com p.0407242463