Ikäkausikisat jatkuvat vuoden tauon jälkeen
15.6.2021 9:32 Uutiset / Pääsivusto

Ikäkausikisat alkavat taas!

Tarmon perinteiset ikäkausikisat alkavat jälleen ti 22.6!

Yli vuoden tauon jälkeen pystymme turvallisesti järjestämään viikottaiset ikäkausikisat pienin erityisjärjestelyin.
Ilmoittautumiset omatoimisesti paikan päällä, alustavasti alle 5v ja 7v huoltorakennuksella ja alle 9v ja siitä vanhemmat kuuluttamon tuntumassa. Sarjat ja lajiohjelma tulee materiaalipankkiin, samoin kilpailujen jälkeen tulokset. Vapaaehtoisen kisapassin hinta on 10€, sisaralennus 5€. Kun lapsi saa viisi tarraa passiin kisojen myötä, saa ahkeruuspalkinnon. Kesän aikana on yhteensä kahdeksan kisaa tarjolla.

Alkuun kokeilemme seuraavaa:

-ilmottautumiset alkaen klo 18 ja kisat pyritään aloittamaan klo 18:30

- ilmoittautuminen omakätisesti tai vanhemman avulla pöytäkirjaan. Yleisurheilujaosto on ne valmiiksi laittanut pöydille esille opastein. Jokainen sarja sijoitetaan eri paikkaan jonojen vähentämiseksi. Alle 5v ja 7v alustavasti huoltorakennuksella ja sitä vanhemmat kuuluttamolla.

- siitä siirrytään omille suorituspaikoille, pienemmät ja isommat lapset eivät ole välttämättä samassa paikassa yhtäaikaa lainkaan

- tulokset julkaistaan ottamalla pöytäkirjoista kuva ja liitetään Tarmon nettisivuille materiaalipankkiin ja yleisurheilun "kilpailutiedot" välilehdelle. Alle 5v ei mitata tulosta. Samoin lajiohjelma löytyy myös samasta "kilpailutiedot"-välilehdeltä.

Tervetuloa!


   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Lokakuu   »
Kategoriat