Yleisurheilun SM-kisat käyntiin hyvällä menestyksellä
YleisurheiluJulkaistu: 12.08.2022 20.57

Yleisurheilun SM-KISAT käytiin viikko sitten aikuisten osalta Joensuussa,missä TARMOA edusti kestävyysnaiset Melissa Kykyri ja Jenni Judin. Melissa oli 3000m esteiden 11. ja Jenni oli sijoilla 16. ja 15. 10000m ja 5000m kisoissa.

Tänä viikonloppuna kisaavat 14-17-vuotiaat sekä aikuisurheilijat.

Nurmijärven 15-vuotiaiden kisoissa Tarmolla on vahvin edustus, eli 5 urheilijaa. Kisat lähtivät käyntiin mahtavasti, kun Tessa Herronen (kuvassa) kiri upeasti ennätyksensä 5.38 ja sijoittui neljänneksi alle sekunnin päähän SM -mitalista T14 1500m estekisassa. Kuuma, tuulinen sää verotti tuloksia monessa lajissa, mutta Tessa venyi upeasti ennätyksensä. Samassa lajissa poikien puolella Luka Kykyri oli esteiden 8. paras.

Viikonlopun aikana Vanessa Store 300m ja Aaro Kangas (100m ja 300m) kamppailevat vielä pikalajien mestaruuksista sekä Tessa jatkaa urakkaa 2000m kisassa.

SAUL-eli aikuisurheilijat kisaavat Pännäisissä kaikkien YU-lajien SM -mitaleista. Mukana ovat kestävyysjuoksunaiset Johanna Ala-Pöntiö, Päivi Knutar sekä Jenni Judin.

Päivitämme tuloksia viikonlopun aikana...