Kausi-infoa 2022
Julkaistu: 31.03.2022 09.35

Kausi-infoa 2022

2012-13 syntyneet pojat pelaavat kaudella 2022 piirisarjaa Pohjanmaan lohkossa tasolla 2. Sarjassa on 20 joukkuetta ja joukkueella on 8 turnausta, joissa pelataan kaksi ottelua. Peliaika otteluissa on 2x20 minuuttia. Kentällä on kerrallaan maalivahti ja seitsemän pelaajaa. Joukkueessa pelaa myös kaksi tyttöä, mutta joukkuetta on yksikertaisempaa kutsua poikajoukkueeksi.

Joukkuetta valmentaa Veera Peltokangas ja Lasse Hannula

Joukkueenjohtajana toimii Mikko Nikkilä

Otteluihin kuljetaan omilla autolla ja niihin ilmoittaudutaan jopoxin kautta hyvissä ajoin ennen pelejä. Pelipäivät tulevat automaattisesti Jopoxiin ja löytyvät myös palloliiton nettisivuilta.

Jokaisen pelaajan tulee hankkia pelipassi, ilman sitä ei pääse pelaamaan. Pelipassit hankitaan Palloliiton pelipaikasta, johon vanhemmat rekisteröivät itsensä ja sitten hankkivat lapselleen Lasten pelipassin, tuotekoodi V22 hintaan 25 €, lisäksi on mahdollista ostaa Palloliiton vakuutus 4 €, jos lapsella ei ole sellaista tapaturmavakuutusta, joka kattaa kilpaurheilussa sattuneet vammat ja niiden hoitokulut. Jokaisella pelaajalla on oltava riittävä vakuutus! Sen hankkiminen on vanhempien vastuulla. https://www.palloliitto.fi/palvelut/digitaaliset-j...

Jokaisella pelaajalla on oltava Tarmon virallinen sininen pelipaita, siniset shortsit ja siniset sukat peleissä. Jos tarvitset uusia peliasuja tai verkkareita tms. ota yhteys joukkueenjohtajaan, niitä voidaan tilata kerran kuussa.

Joukkue tulee harjoittelemaan toukokuun loppuun saakka Kippari-hallissa ja kesällä Kälviän harjoitusnurmella. Harjoituksiin tulee ilmoittautua Jopoxin kautta viimeistään edellisenä päivänä.

Kausimaksun suuruus ilmoitetaan myöhemmin.