D12 pojat Kokkola Cup 2022 voittoon
Julkaistu: 28.07.2022 22.34

Tarmon D12 pojat mahtavasti Kokkola cupissa kilpasarjan voittoon.

Heti ensimmäisissä peleissä tuli selväksi, että taso on korkea ja pelata pitää kovaa jos haluaa pelejä voittaa. Alkusarjassa kahdesta ensimmäisestä pelistä otettiin tiukat tappiot. Kolmanteen peliin saatiin suunta käännettyä ja saatiin voittotili avattua.

Lauantaille välierä peliin saatiin vastaan oman lohkonsa voittanut KPV. Tarmo sai vahvan alun peliin ja siirtyi parin minuutin kohdalla johtoon. KPV pääsi tasoittamaan reilun 10 minuutin kohdalla. Peli jatkui tiukkana vääntönä loppuun asti ja näytti että tullaan näkemään viime vuoden uusinta pilkuilta. Viimeisellä minuutilla Tarmo sai hyvän nousun maalin eteen ja tarkka veto alakulmaan. Tarmolle 2-1 voitto KPV:stä.

Seuraavaksi ratkottiin kultapeliin menijä ja vastaan tuli fds-avfc (aston villa). Peli oli tiukkaa ja tarkkaa molemmilta joukkueilta koko ensimmäisen puoliajan. Toista puoliaikaa pelattiin reilu viisi minuuttia ja Tarmo siirtyy johtoon. Loppuaika tiukkaa puolustusta ja kultapeliin 1-0 tuloksella.

Finaalissa vastaan asettui Pärnu jk vaprus (Est). Tarmo oli päättänyt kirkastaa viime vuoden hopean ja otti heti pelin haltuun. 1-0 viiden minuutin jälkeen. 2-0 kymmenen minuutin kohalla. Vastustaja ei ollut luovuttanut ja kavensi 2-1 ennen puoliaikaa. Toisen puoliajan alussa meni Tarmo heti 3-1 johtoon. Loppu peli varmaa pallon hallintaa ja Kokkola Cupin voitto.