Kuntoliikunta alkaa Kälviällä
KuntoliikuntaJulkaistu: 20.02.2024 13.22

Kuntoliikunta alkaa Kälviällä

Kälviän Tarmo aloittaa aikuisten kuntoliikunnan Kälviän vapaa-ajantalolla perjantaina 8.3.2024 klo 18.30-20.00.

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki kuntoilusta kiinnostuneet ikään, kokoon, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta. Tavoitteena on kuntoilla omien mieltymysten mukaan eri pallopelejä pelaten. Maaliskuussa pelataan sählyä, joten tarvitset mailan, kengät ja halutessasi suojalasit. Vakuutusturvasta jokainen osallistuja huolehtii itse, tapaturmavakuutus on suositeltava jokaiselle. Järjestäjät eivät ole vastuussa toiminnan aikana tapahtuneista väline- tai raajarikoista. Toiminnassa kunnioitetaan toisia ihmisiä, eikä tarkoitus ole rehkiä hampaat irvessä vaan liikunnan ilosta.

Toimintaa järjestetään n. 1 kertaa viikossa. Toiminnan alaikäraja on n. 15 vuotta, että toiminta on kaikille turvallista ja motivoivaa.

Toiminta on omakustanteista, eli toiminnan kulut katetaan osallistujilta kuukausittain toiminnasta aiheutuneiden kulujen mukaan. Suurimmat kuluerät ovat vapaa-ajantalon vuokra 46,5 euroa/kerta ja toimintaa varten hankittavat peliliivit, pallot yms. tarvikkeet. Laskutus tapahtuu jopoxin kautta, johon kaikille luodaan tunnus, jos sellaista ei vielä ole. Kuhunkin kuntoilukertaan myös ilmoittaudutaan jopoxin kautta. Kullekin kerralle otetaan korkeintaan 30 osallistujaa mukaan.

Kun ilmoittaudut oheisella lomakkeella sitoudut siihen, että sinulta voidaan laskuttaa 10-15€ kuukaudessa toimintaan osallistumisesta niin kauan kuin ilmoitat, että et enää jatka toiminnassa tai toiminta muusta syystä on tauolla. Laskutus päättyy sen kuukauden lopussa, jolloin ilmoitat lopettavasi ryhmässä. Ilmoita asiasta sähköpostilla kalviantarmo1909@gmail.com.

Maalis-huhtikuussa pelataan sählyä

Toukokuun lajit vielä avoinna

Kesäkuu-syyskuussa jalkapalloa ja mahdollisesti muuta liikuntaJoukkueen uusimmat uutiset