Emma Lahti mukana Fincycling-joukkueessa Norjassa 14.8.2016
PyöräilyJulkaistu: 15.08.2016 00.00

Emma Lahti oli osa suomalaisjuniorien neljän hengen naisjoukkuetta Pohjois-Norjassa ajetussa Arctic Heroes of Tomorrow kisassa. 56 kilometrin pituinen reitti oli osittain sama, kun myöhemmin päivällä miesammattilaisten ajama oma neljän päivän kilpailun päätösetappi.

Naisjuniorien kisan voitti Amalie Lutro Stavanger SK:sta. Suomalaisista parhaiten sijoittui Viivi Puskala (22.) samalla ajalla voittajan kanssa, Cecilia Aintila (23.), Emma Lahti oli 29. ja Kajsa Salmela 30. Emma ja Kajsa jäivät kasaan kisan toisella kierroksella, eikä heillä ollut sen jälkeen mahdollisuutta palata pääjoukkoon, koska taso kisassa oli sen verran kova. Voittaja ajoi kisan keskinopeudella 35.943 km/h.

Kilpailureissu sisälsi muutakin ohjelmaa kuin pelkkää pyöräilyä:

Lauantaina kisapäivän aattona aamu aloitettiin tutustumalla sunnuntain Heroes of Tomorrow kilpailun reittiin. Illalla ohjelmassa Heroes of Tomorrow tai Norjalaisittain Morgensdagens Helter seminaari jossa oli puhumassa mm. Maailmanmestari Thor Hushovd jonka kanssa joukkue pääsi myös kuvaan.